ROMANA | ENGLISH
Mirela Stelea

Mirela Stelea - FWD

Mirela Stelea revine in lumea modei lansand o noua colectie vestimentara. Designerul face un pas inainte in cariera si propune o linie pret-a-porter de lux intitulata FWD, pentru care a realizat o sedinta foto de exceptie. Tinand cont de diversitatea pieselor vestimentare, un adevarat experiment stilistic, au fost alese 12 orase din intreaga lume ca si cadru pentru spectaculoasele instantanee.

Mirela Stelea deschide noi drumuri stilistice prin creatii unicat: rochii de cocktail, salopete, deux-piece-uri, trenchuri, body-uri si taioare, din materiale precum dantela, triplu voal, materiale paietate, matase, tulle, in nuante reci, neutre precum negru, auriu, argintiu, nude, gri, bej.

Sedinta foto imbie provitorul la o calatorie de 50.000 de kilometri in jurul mapamondului, intentia designerului fiind aceea de a sublinia versatilitatea pieselor vestimentare ce alcatuiesc colectia capsula. Piesele vestimentare sunt puse in valoare avand ca fundal cadre landmark din orase precum Paris, Londra, Bejing, Kuala Lumpur, Monte Carlo, Rio de Janeiro, Tokyo, Dubai, Cairo, Roma, Sydney si New York.

Piesele noii colectii sunt diverse: Paris –body cu pantaloni scurti din material paietat si tulle si jacketa stil frac din material paietat,Londra – rochita cu guler tip Peter Pan, din dantela alba aplicata pe material metalizat auriu, Beijing – rochie-trench combo din material paietat, Kuala Lumpur – rochie cu corset din dantela fina aplicata pe material metalizat argintiu, Monte Carlo – deux piece format din pantaloni bufanti cu talie inalta, taior trei sferturi si un corset din dantela argintie aplicata pe tulle negru, Rio de Janeiro – rochie de cocktail asimetrica din tulle metalizat cu aplicatii de paiete, Tokyo – rochie tip clepsidra din triplu voal cu dantela casmir brodata manual, Dubai – salopeta din matase naturala si corset din dantela, Cairo – deux-piece din material perforat aplicat pe tulle in nuanta aurie si corset din tulle auriu, Roma – rochie de Red Caret din suprapuneri de tulle auriu cu argintiu, Sydney – rochie de cocktail din tule cu corset din plasa argintie aplicata pe tulle nude, New York – rochie scurta tip tutu din tulle negru si nude cu broderie din dantela cusuta manual.

Sedinta foto semnata de Corina Olaru este elaborata si a presupus folosirea de proiectii, un concept nou pentru campaniile Mirelei Stelea. Designerul a ales-o ca model pe Alexandra Urs de la MRA Models, de make-up s-a ocupat Alina Brailescu, hairstylingul poarta amprenta celebrei Geta Voinea, iar accesoriile apartin brandului Giulia Nahmany.